lørdag den 11. juli 2020

vielsesceremoni

Nyttige Tips Til Planlægning Af Et Godt Bryllup

Stående på alteret og sige "jeg gør" kan være en nervepirrende oplevelse i sig selv, endsige planlægningsprocessen i månedsvis (eller i nogle tilfælde, år) før den store dag. Denne artikel tilbyder nogle tips til at hjælpe dig med nemt at planlægge dit bryllup og tage dit sind fra resten.

Medtag dine børn i dit bryllup for at sikre, at det er en fornøjelig oplevelse for alle. Start til højre, når du begynder at planlægge ved at spørge dem, hvilke elementer de gerne vil medtage i ceremonien. Du kan endda få dit ældste barn gå dig ned ad kirkegulvet og give dig væk til deres nye Step-forælder.





















Du behøver ikke at bruge en masse penge til at have en stor bryllup. Mange kirker og religiøse bygninger opkræve nominelle eller ingen gebyr overhovedet. Hvis du holder din gæst liste lille, og undgå et måltid tid bryllup, kan du trække fra en spektakulær begivenhed på et meget lille budget.

Før dit bryllup, en af de ting, du gerne vil være sikker på at gøre, er at bestille flyvningen og destination for din bryllupsrejse. Dette vil give dig noget at se frem til, hvis dit bryllup er at understrege dig ud. Brug en god rejsebureau til at reducere omkostningerne og maksimere din nydelse for din bryllupsrejse.

Hvis du frygter, at folk ikke vil give dig cash Wedding Gaver, som de ikke har en masse penge at give, omfatter en "kasse" på døren til din modtagelse. Gæsterne bliver bedt om i brylluppet invitationer til at bringe deres gave i en umærket kuvert, give dem mulighed for at placere den i kassen anonymt og reducere enhver skyld de måtte føle.

Den vigtigste ting at overveje, når du bliver gift er naturligvis den person, du gifter! Denne livslange beslutning bør ikke forhastes. Tænk hårdt om denne person, og hvilke ting i dit liv, du kan ikke undvære, sammen med, hvad du ikke kan leve uden.

Blomster er en virkelig vigtig del af dit bryllup, og du vil ønsker at få friske blomster leveret til stedet for din modtagelse. Sørg også for, at blomsterne matcher temaet for dit bryllup, samt den sæson, du har dit bryllup i. Dette vil maksimere den samlede effekt af din vielsesceremoni.

Når du planlægger dit bryllup, kan du prøve at udvælge et tema til din store dag. Når du har et bryllup tema, vil du blive fokuseret på, hvad du har brug for at temaet. Det kan gøre dit bryllup beslutninger en smule lettere, da du ved, hvad tema, du går med. At have et tema kan også gøre dit bryllup mere mindeværdige.

Hvis parret ønsker at få et skud af alle på deres bryllup, så prøv at få et skud fra højt oppe i begyndelsen af ceremonien, når det er sandsynligt, ingen vil have forladt endnu. Hvis du er heldig nok til at have en kirke med en altan, start derfra. Besøg kirken før ceremonien for at vælge det bedste sted at få dit skød.

En af de mest akavet øjeblikke ved et bryllup kan være buket lodtrækningen. Hvis kvinder ikke ønsker at blive involveret, bør de ikke blive presset til, så lad DJ vide ikke at sige noget for at forstyrre gæsterne. Tag en meningsmåling før brylluppet for at se, om nogen er virkelig interesseret i at deltage, og hvis ikke, springe det!

Lad ikke familie og venner fortælle dig, hvordan dit bryllup skal eller bør ikke være. Mange gange, folk, der bliver gift lad deres familie påvirke deres beslutninger, og de ender utilfredse med den måde, deres store dag viste sig. Hvis du har brug for hjælp med dit bryllup, leje en Wedding Planner.

Når ceremonien er forbi, og du er lykkeligt gift, ikke fejre som om du er i slutningen af en fodbold kamp. Du og din ægtefælle bør planlægge, hvilken reaktion du har, og det er bedst, hvis du både smiler nådigt og går ned ad kirkegulvet sammenholde hænder. Ingen springer op og ned eller danse!

Hvis du vil fotografere et bryllup, skal du indstille kameraet til den største opløsning muligt. Store fotos kan beskæres til kun at omfatte de gode dele, som kan være meget nyttige. De er også printable uden nogen slørethed eller pixelering, hvilket er vigtigt for brylluppet album og eventuelle indrammede skud parret ønsker at have.

Må ikke føler sig genert til at bede den person, videobånd dit bryllup til at se på deres tidligere arbejde. Du vil være sikker på at du har plukket den rigtige videographer til din store dag og ser på deres tidligere arbejde kan give dig en idé om, hvad de kan forvente til dit bryllup.

Sørg for at lade alle forældre, der deltager i dit bryllup kender rejseplanen for din dag, så de kan arbejde situationer som lur, skiftende bleer, fodringer, eller sengetid i tidsplanen. De kan også planlægger at have en babysitter, hvis det er nødvendigt, og vide, hvornår de bliver nødt til at forlade for at gå hjem for at lindre hende.

Hold dig sammen så meget som muligt i løbet af din dag. Dette bryllup handler om de to af jer slutter jeres liv sammen. Lad ikke presset for at forsøge at tilbringe tid sammen med alle på indsamlingen holde dig fra hinanden. Slap af, gå med strømmen og gå blandt dine gæster sammen som et par og nyde hinanden så meget som du kan i dit særlige øjeblik.

Investere nogle af dine bryllup budget på personlige gaver til venner. Dine venner og familie er en del af det, der gør dit liv sammen så specielt. Giv dem noget, der afspejler din taknemmelighed. Tilpas det, så de har et minde om din særlige dag, som de gerne vil nyde i mange år fremover.

Denne artikel har givet store bryllup planlægning tips og forhåbentlig du er i stand til at udnytte mindst et par af dem. Gennem omhyggelig planlægning og omtanke, vil dit bryllup være en dag, du altid vil huske. Skynd dig og få planlægningen over med, så du kan nyde den særlige dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar